Nutitelefonide omanikud võivad proovida, väljas pidi olema mingi app, mille kaudu saab AGW vanemaid numbreid tasuta vaadata. Osad ütlevad, et asi parandatud, osad jällegi saavad siaamaani toimetada.
Teema ise siin.
AGW tasuta?
AGW tasuta?
Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...
Re: AGW tasuta?
minuarust ei saa aga õhtul võin katsetada läbi ipad'i. See app on mõeldud, et oleks ipad mugavam vaadata ja salvestada omades juurdepääsu, ise kasutasin on tunduvalt mõnusam ja mugavam kui lihtsalt arvutist läbi veebilehitseja ja saad kohe ipad salvestada ainuke häda, et sealt neetud ipad'st ei saa neid kätte, vähemalt mul ei õnnestunud. PDF tegemiseks pidin ikka arvutit kasutama. 

Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
Nii, katestasin siis eila õhtul airgun worldi ja shooteriga läbi ipad- ei saanud kahjuks. Preview vaadet saab aga see võimaldab näha paari esimest lehte. Kui seal oligi miski bug, et võimaldas, siis nüüdseks on see parandatud. Teine võimalus on, et osadel kes seal säutsuvad on aktiivne kasutaja olemas ja kui nad app installisid siis android või ios lihtsalt kasutab seda. Keskmine dumbuser nagunii seal aru ei saa mis või kuidas. Kui mul 3 jaan kasutus lõppes siis 6 jaanuaril sain veel sisse logida. Androidi virtuaalmasinas kasutades ei lubanud Google Play AGW apk installida öeldes, et pole sobiv tablet, seega viimase kohta ei oska öelda kas saab tasuta lugeda.
Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
Neile kel huvi, siis miskil ajahetkel on AGW oma tasuta loetava promo numbri uuendanud 2013 veeb vastu. Sealt saab lugeda vedruka õhukanali(transfer port) mudimisest lk 70...
Tänud
Kahju, et vaid need mõned leheküljed sajast moodustavadki selle ajakirja väärtuse. Vähemalt minu jaoks.

Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...