Näiteid sarjast tuunimine koduste vahenditega...

Üldine jutt õhkrelvadest ja seonduvast
Vasta
Kasutaja avatar
Delta
Administraator
Kontakt:

Näiteid sarjast tuunimine koduste vahenditega...

Postitus Postitas Delta »

Ma ei saa sinna midagi parata, aga iga kord kui ma vaatan järjekordselt tõusnud V-Mach kiti hindasid FT lehel tekib mul paratamatult küsimus, kas odavamalt sarnast tulemust ei saa. Tundub, et ma pole ainus kodutuuningu fänn :mrgreen:

Siin teemas on loominguliselt lähenetud HW77K tuunimisele. Lisaks tavapärasle puhasta-poleeri protseduuridele on lisatud ka isetehtud "nupud"... plastpurgist (välja löödud igas kontoris leiduva augurauaga). Tõsi, ka autor ise tõdeb, et lahenduse avstupidavust tuleb veel testida :twisted:

Pilt

Pilt

Pilt

Hiljem on toodud välja veel üks huvitav nipp - nimelt vedrujuhiku timmimine kuuma toimel kokkutõmbuva isolatsiooniga (termoisolatsioon). Jällegi, sedalaadi lahendus ei saa vastu custom vedrujuhikule, aga (mõnda aega) parem kui mitte midagi. :olu
Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...
Kasutaja avatar
Ints
Guru

Re: Näiteid sarjast tuunimine koduste vahenditega...

Postitus Postitas Ints »

Termokahanev on endalgi kasutusel. Ta ei ole tõesti nii vastupidav, idapool on see samuti kasutusel(sealt idee saingi). Teisalt ajab parema puudumisel asja täiesti edukalt ära. Peab jälgima, et vedru teda kiskuma ei hakka ja hea oleks liimiga termo. Hiinlasele sai kokku kolm kihti, kaks paksemat ja peale selline õhuke libedam. Sai mitu korda katsetatud, parema tulemuse sain niimoodi, et kuumutasin ja lasin ümber pulga parajaks ja peale mahajahtumist andsin uuesti kuuma. Jäi lõppuks tihkemalt ja kõvemini kinni.

"nupukeste" teemale juurde, et endal varsti jälle "tuunimiseks" läheb, ei tee nupukesi vaid panen täisringina silindri peale. Siin mõni ärksam FT-lane on varasemalt kasutanud nn "teibituuningut" kus ümber silindri läheb teibiring ja kestab mõne aja samuti. Oli endalgi kasutusel esimene katse ei õnnestunud hästi aga teine pidas suve ära.
Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
Kasutaja avatar
Ints
Guru

Re: Näiteid sarjast tuunimine koduste vahenditega...

Postitus Postitas Ints »

Paar pilti siis termokahaneva tuuningust. Pildilt siis näha, et pole päris lollikindel lahendus ja nagu öeldud sai- liimiga variant oleks parem. Välimisi kulumise märke ei tuvastanud, peamine häda on selles, et hakkab liikuma. Selle tulemusena veab ennast vedru keerdude vahele ja siis on jama majas. Üks põhjus on selles, et otsast annab termokahanev järgi ja siis hakkab vedru teda kaasa vedama. Neile kes pidevalt näppe õliseks ei taha teha on täpselt tehtud uus suunaja kindlam lahendus. Esmaseks testimiseks või ajutiseks lahenduseks käib küll. Minu tuunitud hiinlases kestab ilmselt paremini, seal kleepusid erinevad termokahanevad kokku.
Manused
IMAGE_369.jpg
Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
Vasta