Split: vanade balloonide kasutamine PCP täitmiseks
-
- Aktivist
Re: Split: vanade balloonide kasutamine PCP täitmiseks
Eelmine pilt siis pole minu aga selline ta on.Ise pean veel harjutama kuidas pilt väiksemaks saada et mahuks siia laadima.Sorry
-
- Aktivist
-
- Aktivist
Kõige lõppu veel nagu ta tehaset tulles oli
Kunagi vedeles mul siis üks pcp Discowery koos pumbaga.Selle täispumpamine polnud suurem probleem kuigi sel oli vist töörõhk ka tiba väiksem.Selle 4 tsüklilise fx pumbaga pidi miski süsteem olema,et peale 150 bari saad soovikorral raskust vähendada nii et pumbata kergem kuid loomulikult surumiskordi rohkem.Mul muidugi kg kah tiba rohkem u 90 vast.Arvan,et kuna plõksin püssiga ikkagi suht harva siis ehk pole probleemi ja mis peamine pole ühestki kompressorist sõltuv kah.
Jutt ei lähe küll enam teps mitte kokku teeme pealkirjaga
Täna sain oma Fx 4 faasilise pumba kätte.Pumpasin püssi 130-200 Barini täis ja tegin 35 lasku 30 meetrile.Peale 35 lasku oli surve silindris langenud püssil 90 barini.Vaatasin kelle ja asusin pumpama.Normaalse tempoga ,vahepeal manomeetrit vahtides võttis Typhooni täissurumine 200ni aega 2min ja 15 sek.Pumpasin täiskoormusega ja 150 lt barilt ventiili,mis teeb pumpamise kergemaks ja pikemaks ei avanud.Ma ei tea kuidas teistele,aga minule oma 87-90 kg pumpamine raskusi ei valmista.Keharaskusest täiesti piisab ja mingeid erilisi võtteid kasutada pole vaja. Terv V

Paluks väikest pildireportaaži: mis karbis kaasas oli ja kuidas muidu välja näeb
Ma olen kogu aeg arvanud, et kui päevade viisi ei kõmmuta, siis ajab käsipump asja ära. Plaanid asja kuidagi motoriseerida ka või jätkad käsitsi?

Ma olen kogu aeg arvanud, et kui päevade viisi ei kõmmuta, siis ajab käsipump asja ära. Plaanid asja kuidagi motoriseerida ka või jätkad käsitsi?
Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...
Mh.Millegipärast eeldasin,et pumbapeal olev regull kruvike annab nn kinnises asendis selle max surve ja seda avades muutub pumpamine kergemaks.Nüid õhtul aega rohkem ja fx juhendit lugedes selgus,et kruvike toimib hoopis vastupidi
st minu pumpamistest 2min ja 15 sek toimus selle kergema reziimiga
. Eks millalgi plõksin püssi tühjaks ja proovin selle raskema varjandi pumpamise kah ära.Kinnise kruviga on pumba maht 200cc avatult 300 cc.Vahe ikka päris suur. Esialgu ehk mootorit pumbale aretama ei hakka kuigi millalgi hakkas kuskilt juba selle aretuseks sobiv reduktor silma...??? Eks näis.Panen mõnipäev mõne pildi ja sõna kah asjast juurde .V

-
- Aktivist
Tundub et sa ise oled rahul ja see on peamine.Seda pumpa tahaks ise näha ja proovida..aga kui võimalus on pane pildid ikka üles.
Nüüd, kus pump olemas võid selle maa-õhk tüüpi raketile papist/ plekist stabilisaatorid sappa kinnitada ja siis kusagile põllule vedelema jätta nii, et saba maast välja turritab. Vähemalt meedia ja päästeamei tähelepanu on garanteeritud 

Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...
Täna oli siis jälle aega pisut märki plõksida.Väga häid gruppe küll ei saanud.Lasin 30 m ja viie lasu parim tulemus jäi 1 cm piiresse.Natuke siis vastsoetatud pumbast kah.Täna siis proovisin selle nn turbovarjandi pumpamise kah ära.Lasin 35 lasku ja seejärel pumpasin püssi uuesti 90-u 205 bar ini.Aega võttis 1,35 min.Pumpasin lõpuni välja selle täisreziimiga ja midagi võimatut seal minujaoks polnud.Seega arvan nagu ka eespool mainitud,et kui just 120-150 lasku ühel korral järjest teha ei soovi,mis eeldaks 4-5 järjestikust pumpamist,siis võin seda täitmismoodust julgelt soovitada küll.Mina ise olen küll igatahes rahul hetkel.Pump tuli ilusas Fx kirjadega karbikeses.Nagu püssigi saades tundus ka seekord karp kahtlaselt kerge.Kunagi oli minukäes üks Crosmanni pump.See oli küll igavene kolakas.Fx oma seevastu jälle päris kerge.Pumbaga oli kaasas juhend,üks varutihend,kuuskantvõti jala kokku keeramiseks ja täitmisotsiku sisse käiv filter,mis on vist tavaline 4,5mm nn puhastustropp.http://imageshack.us/photo/my-images/217/pump005.jpg/