AMil, tegelikult oleks mul välja pakkuda üks pisike, kuid ühiskondlikult kasulik idee...
Mind huvitab juba pikemat aega vastasseis isetegemine vs tuuning-kit ehk kas ja kui suur on nende kahe erinevus tegelikult? Isetegemise all mõtlen ma püssi lahtivõtmist, detailide puhastamist, pindade-servade poleerimist ja vajalike kohtade uuesti määrimist (
a la PA näide).
Selge see, et tuuningjupid võivad kesta paremini ja foorumites ostjad ikka kiidavad, kuidas kõik läks paremaks. AGA - võibolla oleks pea sama tulemus saadud ka natuke ise vaeva nähes? See eeldab aga testimist... Plaan oli sedalaadi võrdlus ise teha, aga erinevatel põhjustel on asi plaaniks jäänudki. Siit ka ettepanek - kuna nagunii kisud püssi lahti ja paigaldad v-mach kiti, siis ehk viitsid teha ühe lisaetapi ja tekitada võrdluse: tehaseseades püss vs kodutuunitud vs v-mach?
Pisikese motivaatorina võin lisada, et sedalaadi võrdlust pole ma netiavarustest seni leidnud. On küll tehaseseades vs isetegemine või tehaseseades vs v-mach, aga mitte sellist, kus kõike oleks järjest ühe relva peal proovitud.

Springers are like Muscle-Cars - Classic, Heavy and Never out of style...